Disney Channel
Minden ami Disney

 

 

 

 

Cariba Heine
Életrajzi adatok
Születési név Cariba Maria Heine
Született 1988. október 1. (21 éves)
Dél-Afrika

 

Cariba Heine Dél-Afrikában született 1988-ban. 1991-ben költöztek Ausztráliába, azon belül Sydneybe. Szerepelt egy filmben (Stupid Stupid Man), egy szörfös sorozatban és a H2O: Egy vízcsepp elég című sorozatban, ami meghozta neki a hírnevet. Rikki Chadwick, az egyik főszereplő szerepét kapta. Párja Jamie Timony ausztrál színész, aki Nate szerepét játssza a sorozatban. Vallása: római katolikus

 

 

 

Phoebe Tonkin
Életrajzi adatok
Születési név Phoebe Jane Tonkin
Művésznév Phoebe Tonkin
Született 1989. október 17. (20 éves)
Sydney, ausztrál
Házastárs nincs
Pályafutása
Aktív évek 2006 ? napjainkig

 

Phoebe Tonkin (Sydney, 1989. október 18. - ) ausztrál színésznő, modell.

4 éves korától mindenféle tánc csoportokba járt. Tanult klasszikus balettet, csipőszökellő táncot, kortárs táncot és még sok mást. A Young Peoplenek különféle kurzosokatt végzett 12 évesen a Whart Theatren.A kurzusok ATYPnál tartalmazták Shakespeare-t, Script Stage-nek, Clowning Aroundnak és Musical Theatrénak. Attending Queenwood iskola Balmoralnén, híres, kiváló színi osztályáért Phoebe privát színi osztályokon vett részt. És minden évben részt vett az iskolai Shakespeare fesztiválban, amit az tetőzött, hogy ő nyerte a 2005-ös államdöntőt egy Midsummer Nights Dreamben.16 évesen az első megjelenése a TV-ben a H2O Sellőmesékben volt, ahol ő volt a legfiatalabb tag. Ezt a szerepet megnyerni egy valóra vált álom volt számára.

 

Claire Holt
Életrajzi adatok
Születési név Claire Rhiannon Holt
Született 1988. július 6. (21 éves)
Brisbane, Queensland, ausztrál
Pályafutása
Aktív évek 2005 ? napjainkig

 

 

Claire Rhiannon Holt  ausztrál színésznő.

A középiskolában színjátszást tanult, majd tanulmányait a felsőoktatásban akarta folytatni. A Sizzlers reklámkampányának köszönhetően ekkor kapta meg a H2O Sellőmesék Emma Gilbert szerepét. Claire nagyon boldog volt, amikor megkapta élete első szerepét, mert az általa megformált karakter a megfontolt, okos, engedelmes Emma, jelleme közel áll hozzá.

A színészet mellett fekete öves Thai-kwon-dóba, gyakran jár úszni, és még vízipólózik, zongorázik, gitározik és énekel is.

 

A sorozat

Egy napon a lányok csónakázni mennek, de a csónak lerobban a Mako sziget közelében, így ők kénytelenek lesznek kievezni a partra. A mobiljuk nem működik, így a három lánynak, Cleonak (Phoebe Tonkin), Rikkinek (Cariba Heine) és Emmának (Claire Holt) muszáj felmásznia a vulkán tetejére. Útközben egy meredek részen kell átugraniuk, de Cleo elhibázza az ugrást és a vulkán egyik barlangjában köt ki. A többiek a segítségére sietnek. A barlangban egy tavat találnak. Mivel ez az egyetlen kiút a számukra, ezért úgy döntenek, hogy a víz alatt kiúsznak a barlangból. Cleo nem tud úszni, ezért a lányok estig győzködik, hogy nincs más kiút, végül beleegyezik.

Telihold van és a hold fénye bevilágít a vulkán száján, éppen a medencére, ahol a három lány éppen kiúszni készül. Kicsit megijednek, mert a víz bugyborékolni kezd. Aztán megnyugodnak, ahogy a Hold eltűnik. Kiúsznak a tengerre és kint a partiőrség megtalálja őket. Még nem is sejtik mi lesz ezután. Gyökeresen megváltozik az életük. Rájönnek, hogy ha akár egy csepp víz is éri őket, tíz másodperc múlva uszonyuk nő és átváltoznak sellővé.

Megfogadják, hogy ez örökre az ő titkuk marad. Közben az is kiderül, hogy mindnyájuknak van egy különleges képessége; Emma fagyasztani tud, Rikki fel tudja forralni a vizet, Cleo pedig mozgatni tudja a vizet. Azonban egy barátjuk, Lewis egy szerencsétlen véletlen folytán mégis tudomást szerez erről a kis "balesetről", de megígéri, hogy megtartja a titkukat és tovább segíti a lányokat. Ám a mindennapi életben elég nehéznek bizonyul az, hogy ne érjenek vízhez és ne lepleződjenek le.

De idő közben többen is rájönnek, hogy a lányok sellők: Dr. Denman, Zane és az apja. De a legfontosabb dolog a barátság és így képesek lesznek minden akadályt leküzdeni. Közben mindegyikük szoros kapcsolatba kerül egy-egy fiúval. Cleo Lewis-sal, Rikki Zane-nel, és Emma Ash-sel. Senki nem állhat az útjukba. Még a negyedik sellő, Charlotte sem, aki a második évadban érkezik, és rájön a lányok titkára és a nagymamájáéra, majd egy időre ő is sellővé változik.


2009-ben elkezdődött a 3.évad vetítése a brit Nick UK csatornán, ahol jelenleg is fut a sorozat. 2010. március 8-án kezdetét vette Magyarországon is a sorozat legújabb évadja.

 
VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me